Jazzcafé 2018 - 2019

Billetter sms/tlf. 40 16 19 93 eller info@langtvedforsamlingshus.dk

Søn. d. 16. sep. 2018 kl. 13 ”Vestre Jazzværk ” 245 kr. inkl. buffet

Vestre Jazzværk har siden midten af 1970'erne været et af de mest veletablerede og velspillende danske orkestre inden for den traditionelle jazz, og orkestret nyder stor anerkendelse såvel på den danske som på den udenlanske jazzscene.

Orkestret er opstået af Storyville Stompers, som i begyndelse af 1970'erne blev dannet i Ribe. Efter en reorganisering skiftede orkestret i 1977 navn til Vestre Jazzværk.

Vestre Jazzværk læner sig ikke op ad bestemte forbilleder og stilarter. Inspirationen hentes fra flere forskellige kilder i den klassiske jazz. Jazzklassikerne tilsættes en god portion af de 6 musikeres personlighed og erfaring gennem 30 - 40 år som aktive jazzmusikere, og det kommer der pågående, veltilberedt og swingende traditionel jazz ud af, som man både kan lytte og danse til.

 

Sø. d. 28. apr. 2019 kl. 13 “Amanda Jazzband” m.Malene Kjærgård. Pris 245 kr. inkl. buffet

Amanda Jazzband har lavet mange koncerter med en kendt solist, denne gang er det den fremragende jazzsangerinde Malene Kjærgård.

Amanda Jazzband er jo det lokale jazzorkester der øver i huset, og ellers er baseret omkring Kerteminde. Orkesteret ledes af Knud Tømrer på trompet, og de andre faste medlemmer er Poul Kjelberg på sax, Tage Krogh klaver, Ole Knudsen bas, og Flemming Nielsen trommer. Der er tilknyttet andre jazzmusikere efter behov, og solister ved særlige lejligheder.

Malene Kjærgård er en ung jazzsangerinde med stor succes. Gennem de sidste otte år har Malene Kjærgård udelukkende tilbragt tiden med musikken, og turneret rundt i Europa med sit band. Hun har udgivet 2 plader ”Happy Feet” i 2013 og ”Here´s to the Ladies” 2016. Malene hører stadig til blandt de nye stjerneskud på den danske jazzhimmel. Hun er en teknisk dygtig sangerinde, der formidler både egne og andres sange/kompositioner med nærvær og integritet.

 

Jazzsangerinde Malene Kjærgård