Frokostjazz 2023-24

Billetter sms/tlf. 40 16 19 93 eller info@langtvedforsamlingshus.dk

Daimi & Louisiana Jazzband

Daimi er en kendt og elsket skuespiller og revysangerinde, og så er hun tilmed en forrygende jazzsangerinde, som har arbejdet sammen med Louisiana Jazzband i over 20 år.

Louisiana Jazzband spiller swingende musik fra b.la. Duke Ellingtons repertoire, men også gamle traditionelle klassikere som Sweet Georgia Brown, som i Daimis version hedder Søde Yrsa Bruun. Selvfølgelig kommer publikums også til at høre en række af de numre som har gjort Daimi berømt igennem tiderne.
Daimi og Louisiana jazz er et levende og orkester, der fanger publikummer i alle aldre.
 

Pris: 250 kr. inklusiv frokost.

Billetter kan købes på billetten.dk

Amanda Jazzband

Amanda Jazzband er sammensat af erfarne musikere fra Kerteminde området med Knud "tømrer" Hansen i spidsen. Alle har spillet og spiller i flere andre bands.

Besætningen med 7 mand er: Knud Hansen på trompet, Poul Kjelberg på sax, Jens Peter Elsgaard på trombone, Henrik Wakefield på klarinet, Tage Krogh på piano, Ole Knudsen på kontrabas og Flemming Nielsen på trommer.

Amanda Jazzband spiller en god traditionel swingende jazz, hvor man simpelthen ikke kan lade være med at danse eller vippe med højrebenet, og alle kan være med.

Amanda Jazzband er et efterspurgt band, der spiller ved mange anledninger, fra store arrangementer til jazzklubber og private fester.

Pris: 250 kr. inklusiv frokost

Billetter kan købes på billetten.dk