Jazzcafé 2020 - 2021

Billetter sms/tlf. 40 16 19 93 eller info@langtvedforsamlingshus.dk

Søn. d. 29. nov. 2020 kl. 13: Rikke Mølgård m. ”Amanda Jazzband". Pris 245 kr. inkl. buffet

Rikke Mølgaard er beviset på den ægte live kunstner. Hun har talentet og en stor stemme, og leverer altid en super performance, hvilket utallige optrædener i både ind- og udland også vidner om.

Rikke Mølgaard er en meget eftertragtet sanger. Hun er ofte med, når danske og internationale solister går på scenen, hvor hun også kan opleves med de store underholdningeorkestre og big bands.

Her sammen med vores lokale Amanda Jazzband i 7 mands besætning.

 

 

 

Søndag d. 28. mar. 2021 kl. 13: “Papa Piders Jazzband”. Pris 245 kr. inkl. buffet

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands, allerede fra begyndelsen af tresserne.

De efterfølgende mange år var bandet et begreb i Sverige, der vandt en stribe jazz konkurrencer, og spillede også i udlandet.

Efter at bandet var nedlagt i en del år. Blev det i 2010 genstartet af bandets originale trommeslager Bosse ( Bo Lindgren ) , og har igen vundet stor succes. Bandet spiller revivel jazz, som vi kender det fra Chris Barber og mange andre.

 

 

I dette årtusinde, hvor enhver med mere eller mindre x-faktor kan høres og ses på landsdækkende TV, er det dejligt at opleve den ægte vare i levende live. Sangerinden Rikke Mølgaard er beviset på den ægte live. Hun har talentet og en stor stemme, og leverer altid en super performance, hvilket utallige optrædener i både ind- og udland også vidner om. Der er mange udmærkede sangere derude. Det er blot sjældent, man oplever en sanger med så meget sjæl, indlevelse og power, som Rikke Mølgaard præsterer.

Rikke Mølgaard er en meget eftertragtet sanger. Hun er ofte er med, når danske og internationale solister går på scenen, hvor hun også kan opleves med de store underholdningeorkestre og big bands. Her sammen med vores lokale Amanda Jazzband.