Jazzcafé 2017 - 2018

Søn. d. 12. Nov. 2017 kl. 13 ”Amanda Jazzband” med Rikke Mølgaard 225 kr. inkl. buffet

I dette årtusinde, hvor enhver med mere eller mindre x-faktor kan høres og ses på landsdækkende TV, er det dejligt at opleve den ægte vare i levende live. Sangerinden Rikke Mølgaard er beviset på den ægte LIVE! Hun har talentet og en stor stemme, og leverer altid en super performance, hvilket utallige optrædener i både ind- og udland vidner om. Det er sjældent man oplever en sanger med så meget sjæl, indlevelse og power, som Rikke Mølgaard præsterer.

Rikke Mølgaard er en meget eftertragtet sanger og er ofte med, når danske og internationale solister går på scenen. Her er hun sammen med vores lokale Amanda Jazzband.

 

Sø. d. 25. Fe. 2018 kl. 13 “Second Line Jazzband” 225 kr. inkl. buffet

Dette band fra Gøteborg i Sverige begyndte deres karriere i 1989 og etablerede sig hurtigt som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands. Optræden i TV, radio, på festivaler over det meste af Europa samt 14 CD’er fortæller om store popularitet, som skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og så alligevel være tro mod den New Orleanske inspirerede stil, som bandet har.

 

RikkeMølgaard