Kulturcaféens arrangementer 2023-24


Få øjnene op for din spirituelle side - brug den til at skabe hverdagsmagi. 

Kom med til et spændende meditationsforedrag med nordjyske Stine Schou Kvistgaard. Et foredrag om spiritualitet og sensitivitet og om hvordan du selv kan skrue op for dit indre lys. Stine vil dele historien om, hvordan hendes bog ”Lyslevende” blev til under en langvarig hjernerystelse. Under foredraget vil du få guidning i, hvordan du styrker kontakten til dit eget lys gennem enkle hverdagsritualer. Foredraget byder på små meditative oplevelser, som guider dig til at opleve dit eget lys indeni.

Torsdag den 21. september kl. 19. Pris: 75 kr.

Billetter kan købes på www.billetten.dk

JENS PETER MADSEN og GRAVERS GRAVERSEN er gnavne gamle mænd og to af Danmarks mest erfarne og rynkede historiefortællere, der i et forrygende og humoristisk fortælle-show beretter om alderdommens genvordigheder. Her spiddes alderdommens glæder og fortrædeligheder i pinlig ærlighed, grov humor og befriende latter. De gnavne gamle mænd deler villigt og rundhåndet ud af deres erfaringer og oprigtige syn på omverdenen og dens mangler og aldersdiskriminerende tiltag. De lader humoren og komikken dominere hele vejen igennem, også når det gælder egne mangler og særheder, og de tager deres nye lærling, folkemusiker JØRGEN DICKMEISS, med.

Torsdag den 18. januar kl. 19. Pris: 100 kr.

Billetter kan købes på www.billetten.dk

Trine Runge Jessen underholder om den skøre vej hun har taget for i dag at være blevet kendt som Broderisten med de broderede bandeord. Det er ikke kun snak denne aften - der skal også broderes lidt!

Trine gennemgår de mest elementære trin, der skal til for at lave et korssting. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på korssting og det, broderiet kan gøre for ens mentale tilstand. Alle får et begynderkit, der hedder ”Fuck bagsiden”. Her er der materialer og mønster at øve sig på.

Torsdag d. 21. marts kl. 19. Pris: 100 kr.

 

Billetter kan købes på www.billetten.dk