Skærmfri søndag

I denne sæson prøver vi et nyt koncept, der henvender sig til børnefamilier og barnlige sjæle. Der vil være lege, workshops, teater og meget mere til børnene, mens forældre og bedsteforældre kan nyde en kop kaffe eller te og en god snak. Hold øje med vores facebookside, hvor vi løbende lægger nye arrangementer ud.

Lego-dag

Store lego-legedag!

Lego er sammensat af ordene LEG GODT, og det er lige præcis det, vi har planlagt at gøre den 22. oktober kl. 14.

Vi har lejet flere kasser med lego til fri leg, så vi kan boltre os i kreativ leg i forsamlingshuset. Alle er velkomne til at give den gas med byggeklodserne, og der kan købes kaffe, kage og saftevand på dagen.

Børn skal være i følgeskab med en voksen. 

Momo og tidstyvene

"Tid er liv og livet bor i hjertet."

Med udgangspunkt i Michael Endes fortælling om Momo og Tidstyvene, inviterer børnemusikgruppen ÆSKEN alle børn med på en musikalsk og inddragende rejse, som handler om tid og liv.

Vi har pakket vores trækvogn og kufferter, og ud fra disse fremtryller vi elementer fra historien, som børnene indrages i. 

Momo og Tidstyvene er en musikalske fortælling, og er hverken en koncert eller et teaterstykke, men en mellemting mellem disse, hvor børnene aktivt er med i fortællingen. Vi skal spille, lege, filosofere, tænke, lytte, mærke, finde på og ikke mindst, bruge vores fantasi, grine og have det rigtig sjovt!