Musikcafé 2017 - 2018

Fredag d. 3. nov. 2017 kl. 19 Thomas Kjellerups Duo. Pris 275 kr incl. spisning

Siden det store gennembrud med "Annis sang" i 1991, har Thomas Kjellerup været en af Danmarks mest efterspurgte troubadurer. Han er en af få herhjemme, der magter at gå alene på scenen og fastholde og bevæge et publikum en hel aften - kun bevæbnet med sin akutiske guitar og sine poetiske og stemningsfulde sange. Ved dette arrangement får han dog hjælp af Bent Skourup.

Den vestjyske sangskrivers filosofi har været klar fra starten af: "En god sang kan ikke overhøres. Den har sit liv, finder vej til publikum....... Med tiden....."

Bestilling af billetter og pladsreservering starter  24. Juni  Sct  Hans dag

Ring 65361893  eller  sms 40161993

E-mail info@langtvedforsamlingshus.dk

Køb på www.billetten.dk

Fre. d. 9. feb. 2018 kl.19 “Ester Brohus Trio”. Pris 275 kr. inkl. spisning.

En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse. Det er levende fortællinger fra de mange koncerter indenfor murene i de danske fængsler, fra rejserne til USA og fra livet som sangskriver. Det er bl.a. det, som Ester Brohus tilbyder sammen med sit sammenspillede og trofaste band.

Ester Brohus har i sin 30-årige karriere fundet inspiration til sin musik og tekster gennem de mange skæbner, hun har mødt på sin vej. Hun formår at binde en række skæbnefortællinger sammen i et unikt og udfordrende musikalsk univers, hvor hun holder fast i sine rødder: Country og folk.

Ester Brohus 10. album ”Game for the Gamlers” udkom 2016.

 

Fre. d. 6. apr. 2018 kl.19 “ABSOLUT ABBA” Pris 275 kr. inkl. spisning.

"ABSOLUT ABBA" er det nye, odenseanske ABBA-kopiband, som tager publikum med tilbage på en forunderlig rejse gennem de årtier, hvor ABBA leverede musik til os. Med stor musikalsk respekt for ABBA’s musik, fortolkes de, så ingen kan være i tvivl om, hvorfor musikken stadig virker i dag.

"ABSOLUT ABBA" består af af fire af Odenses bedste livemusikere; Anders Møller, Jesper Findhøj, Hasse Krüger og Thomas Fallemann. I front står norsk/danske Lise Haavik samt Mette Uhrnfeldt.