Musikcafé 2020 - 2021

Billetter sms/tlf. 40 16 19 93 eller info@langtvedforsamlingshus.dk

Gratis koncert m. Christian Søgårds trio

Fredag d. 25. sept. kl. 20.00

Der er plads til de første 100 reservationer!

Christian Søgård   Harmonika og sang

Morten Nordal       Guitar og kor

Jens Holgersen     Kontrabas og kor

 

Med denne traditionelle besætning bevæger trioen sig humørfyldt og ubesværet fra Jazz og skæve balkanrytmer, til blues og viser.

 

Gode tekster med deres egen musik, giver det et unikt udtryk.

 

De udgiver ny CD i ugen op til koncerten: ”Glimtet i øjet”

Fre. d. 13. nov. 2020 kl. 19 "ABSOLUT ABBA show". Pris 295 kr. incl. spisning

Prøv en gang ikke at nynne med...

ABSOLUTE ABBA er det nye, odenseanske ABBA-band, som sørger for at tage publikum med tilbage på en forunderlig rejse gennem de mange årtier, hvor ABBA har leveret musik til os alle sammen.

Med stor musikalsk respekt for de velkomponerede numre, fortolkes de så ingen kan være i tvivl om, hvorfor ABBAs numre stadig virker i dag! Gode melodier, skønne harmonier og velskrevne tekster i en tidløs indpakning. 

ABSOLUTE ABBA består af fem af Odenses absolut bedste livemusikere – Anders Møller (keys + sang), Jesper Findshøj (guitar + sang), Jon Kjærran (guitar + sang), Hasse Krüger (trommer+sang) og Thomas Fallemann (bas).
I front får publikum fornøjelsen af den norske odenseaner Lise Haavik, som er kendt fra bl.a. Melodi Grand Prix og Dansktop-scenen samt Mette Uhrnfeldt, som også er lokalkendt fra bl.a. Voices of Witches og MetteU-band. 

 

Fre. d. 29. jan. 2021 kl.19 "Dissing og Las”. Pris 295 kr. inkl. spisning.

Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, er en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers. Dissing og Las inviterer, med den største selvfølgelighed, publikum indenfor, og fortællinger og fantasier viser vej gennem aftenens sange. Der bliver grinet og grædt, rocket og rislet.
De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé. Med de fem album ’Lige Præcis’ (2008), ’Balladen med Bartof’( 2010), ’Kig op’ (2013) `Min Mormors gebis` (2015) og nu `Vildt voksne` (2019) i bagagen har Las Nissen og Rasmus og Jonas Dissing for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en enhed man skal regne med fremover.

Fre. d. 09. april 2021 kl. 19: "John Mogensen Jam". Pris 295 kr. inkl. spisning

John Mogensen Jam – består af erfarne musikere med masser af Jobs bag sig!
Det gør bandet til et velspillende orkester med overskud til små fortællinger imellem sangene.

Der er garanteret fælles sang, med de kendte sange når de går på scenen.

De røde seler samt det flotte skæg er naturligvis også en del af bandets image, så tankerne ledes hen på John Mogensen.

Bandet skiller sig ud ved, at have en god, dygtig forsanger, som er “gammel revy skuespiller/musiker, der har stået på scenen siden han var knægt.

 

Bestilling af billetter og pladsreservering

Ring 65361893  eller  sms 40161993

E-mail info@langtvedforsamlingshus.dk

Køb på www.billetten.dk