Musikcafé 2018 - 2019

Billetter sms/tlf. 40 16 19 93 eller info@langtvedforsamlingshus.dk

Fre. d. 2. nov. 2018 kl. 19 Henning Stærk Trio. Pris 295 kr. incl. spisning

En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på The Never Ending Tour"."

Siden 1965 har han gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars. 

En lang solokarriere har resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vist omkring - også uden for Danmarks grænser.

Bestilling af billetter og pladsreservering starter  24. Juni  Sct  Hans dag

Ring 65361893  eller  sms 40161993

E-mail info@langtvedforsamlingshus.dk

Køb på www.billetten.dk

Fre. d. 1. feb. 2019 kl.19 "Rocking Ghost”. Pris 295 kr. inkl. spisning.

The Rocking Ghost er ét af Danmarks længstlevende rockorkestre. Som 18 årig blev John Andersen kapret som forsanger til gruppen, der hittede internationalt året efter med sangen om Belinda. Den 72 årige frontmand er det eneste medlem, som har været med siden gennembruddet.

At livet nogle gange tager uforudsigelige ruter, er John Andersen et lyslevende eksempel på. I begyndelsen af 1960'erne var den unge københavner i lære som møbelsnedker, mens han sang i fritidsbandet Th Sundowns på det hedengangne spillested Siesta i Glostrup.

Belinda var den første danske rocksang, der blev et hit i USA, ja faktisk i hele verden. Året efter udsendte de "Oh, Oh What a Kiss", der også blev et kæmpe hit, og så turnerede de ellers på livet løs flere år i træk i det meste af Europa.

 

Fre. d. 5. apr. 2019 kl.19 Billy Cross Solo Pris 295 kr. inkl. spisning.

Billy Cross' nyeste album er en hyldest til livet gennem 70 år, hvor han går på opdagelse i sin kulturelle og musikalske arv. "Goodbye To The Sixties" er lyden af rock'n roll, blues, country og bluegrass - med andre ord: amerikansk folkemusik i den bredeste forstand.

I mere end 50 år har Billy Cross haft en legendarisk internationel karriere som både guitarist, producer, sanger og sangskriver. På flere af albummets numre kan vi høre et ekko af de samme inspirationskilder, som hans forhåndværende arbejdsgiver Bob Dylan også sværger til: den oprindelige Mississippi blues og folkemusikkens tidligere mestre.